среда, 02. децембар 2015.

Kaput-đubretarac

Volim kad mi dođe mušterija koja ima isti ukus kao i ja. Tako najlakše dođe do dobre realizacije posla.Kaća je želela modernizovanu varijantu starog dobrog đubretarca. Siva čoja kao osnovni materijal, sitno karirani tanji štofić kao postava, nekoliko drvenih dugmadi po kojima se prepoznaje đubretarac i parčići imitacije kože, je otprilike sve što mi je bilo potrebno za  ovaj kaput.
Evo par sličica kaputa....meni se mnogo dopao, a i Kaći. Kad je došla da ga preuzme, obukla ga je i u njemu i otišla kući. Staru jaknu je ponela u kesi.


6 коментара:

 1. Poštovanje
  Da li mozete sašiti ovakvo nesto za malo veću curicu, XS VELICINA, mogu Vam poslati svoje mjere? Da li šaljete svoju robu u BIH? I koliko bi to koštalo?
  Lijep pozdrav
  Mirsada

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Poštovana Mirsada,
   Kao prvo, jedno veliko izvinjenje što tek sad dajem odgovor, duže vreme nisam bila aktivna na blogu, a danas sam sasvim slučajno ušla i vidim Vašu poruku. Sada je već kasno za šivenje kaputa, ali ću ipak dati odgovor. Nisam do sada nigde slala svoju robu izvan Srbije, ne znam koliko je to komplikovano u ovom trenutku. Kaputi, manje veličine su do 70€, a za odrasle do 100 €.
   Srdačan pozdrav
   Manuela

   Избриши