петак, 11. јул 2014.

Evo me opet

U poslednjih mesec, dva bila sam u jako velikoj gužvi oko maturskih haljina i oko mog velikog maturanta.
Evo sad je sve prošlo i konačno imam malo više vremena. Dosta haljina sam uradila, a nisam baš stigla sve da fotografišem. Sve su haljine uglavnom bile urađene po slici haljina skinutih sa interneta koje su mojim mušterijama veoma nedostupne po ceni ili nisu imali način kako da dođu do njih. Tako da uvek postoji krojačica koja može to da izvede. Za mene je to bio dodatni izazov da se dokažem i oprobam u šivenju modela prema par slika. Radujeme to da su moje mušterije bile zadovoljne i srećne u haljinama na svojim bitnim događajima i svečanostima.

Ovo je deo haljina rađenih u poslednja dva meseca. Zahvaljujem se dragim mušterijama na saradnji i slikama koje sam iskoristila za predstavljanje na ovom blogu
Uskoro ću objaviti još jednu priču o nastanku jedne posebne haljine.

2 коментара:

 1. Divna, divna divna si!!! Samo pogledati količinu toga što napraviš je za aplauz. Ako se tome doda i kvalitet izrade sačinjenog onda ti zaista čoveka ostavljaš bez teksta. Osim što si moja draga drugarica beskrajno poštujem retke ljude medju koje ti spadaš a koji su u toj meri vredni. Imaš moj iskreni naklon za tvoj rad. Bravo!!!

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Jao, jao...kako se zahvaliti na ovako divnim recima....
   Lepo je znati da neko kao sto si ti iskreno ceni i postuje ovaj vid rada i stvaranja, puno ti hvala :*

   Избриши